Fyldte chokolader

Udvalg af håndlavede fyldt chokolade .



Fra mit faste sortiment tilbyder jeg 2 varianter af gaveæsker med 9 stk. chokolader/Netto: 100 g pr. æske. - Desuden har jeg et mindre udvalg af chokoladeplader - og chokoladebar - lige som jeg ved højtider som jul, påske, mors dag og lign. har særlige chooladeæsker, håndlavede marcipangrise, påskeæg og meget mere.


Alle mine chokolader er håndlavede og hånddekorerede


Til mine chokolader anvender jeg god kvalitets chokolade, fra bla. Callebaut og Weinrich, samt til fyld naturligvis Langelandske produkter, som rabarber, honning m.m.


Chokoladerne sælges også i løs vægt, som fx til en reception - Har du ønsker til en speciel bestilling er du altid velkommen til at kontakte mig

Hvid chokolade med friske sommerrabarber


Lys chokolade med honning og sesam krokant

Mørk chokolade med peppermyntecreme


Mørk chokolade med marcipan og kaffe.


Mørk chokolade med

Kastanje likør



Lys chokolade med nougat og appelsin


Mørk chokolade med rom-karamelcreme

Mørk chokolade med stikkelsbær.


Mørk chokolade med ren rå marcipan.


Hvid chokolade med limecreme


Muslingskaller med kokosfyld

Mørk chokolade med pistaciemarcipan

Hvid chokolade med blåbær og marcipan

Lys chokolade med

ristede mandler

Mørk chokolade med kokos og kakaocreme

Mørk chokolade med

rom rosiner

Chokoladeæske, chokoladeplader m.m.



Gaveæsker med 100 g assorterede fyldt chokolade

70 % mørk chokolade

med appelsin sælges i plader

a' 90 g

Chokoladeplader 90 G

70 % Mørk chokolade med

kakaonips

90 G Chokoladeplader 70%

m. appelsin -

28 g Chokoladebar 60% m. tørret brombær, solbær og blåbær

Lys chokolade

med sesamkrokant sælges i chokoladebar a' 28g

70 g Chokoladeplader med hele kaffebønner. Vælg mellem 70 % mørk med gaml.dags kaffe - eller lys chokolade med Irish Cream

Jule sortiment

Lækkert udvalg af julens chokolade og marcipan

Håndlavet Marcipangris - måske en ide til årets mandelgave ? - 130g

Fyldte chokolade med bla. kanelkaramel - amarena kirsebær/marcipan - gløggtrøffel

70 % mørk chokolade med mandler, tranebær og tørret æble

Kransekage og petit four


Kransekagen er et klassisk alternativ til festkager og flødeskum, og kan fremstilles i forskellige faconer, som ´fx vist herunder - et firkløver fyldt med assorterede chokolader.


 Den et sikkert indslag til nytårsaften og den egner sig også glimrende på kaffebordet til både recetioner og lign. lejligheder, i fx form af kransekagestænger eller små petit fours.. Min 10 pers, Priser fra 15 kr pr pers. afhængig af det ønskede.

Kransekage firkløver med assorterede fyldte chokolader

Kransekagestænger

Kransekage petit four med pistacie

Julestollen og petit four

Hasselnøddehorn og

kokostoppe med marcipan

Kagesmeden -  Spodsbjergvej 239  -  5900 Rudkøbing

mobil : 21143039   -  Cvr : 40510990

christina@kagesmeden.dk  -  Facebook "Kagesmeden"